10 до 18 ч.

понеделник-петък

Русе

ул. Любомир Пипков 2

0877 23 45 45

[email protected]

Сравни имоти

В Дубай продават апартаменти срещу bitcoin

Aston Developments
Aston Developments

Компанията Aston Developments започна да предлага недвижими имоти в проекта си Aston Plaza and Residences в Дубай срещу bitcoin. Студио в комплекса може да се купи за 30 биткойна, а апартамент с една спалня – за 50 (или около 242 000 долара). Цените, разбира се, може да варират, според стойността на виртуалната валута.

Веднъж след като купувачът реши за извърши покупката онлайн, цената в криптовалута се фиксира за 15 минути.

“През октомври в комплекса ще бъдат пуснати за продажба и жилища срещу традиционна валута, но засега искаме да дадем възможности за хората от света на bitcoin”, коментира Мишел Мон, предприемач и партньор в проекта пред  CNNMoney.

Комплексът се намира в Dubai Science Park и се състои от две сгради, плувен комплекс, външно кино и мол. Купувачите могат да си наемат срещу bitcoin и интериорен дизайнер за обзавеждането на имота.

Вече са продадени 432 имота в комплекса, срещу пари в брой, а се очаква той да бъде напълно завършен през септември 2019 г.

Общо в двата небостъргача има 1130 апартамента и собствениците на криптовалута ще могат да си купуват дори и след продажбата на първите 150, пуснати в момента.

Related posts

41% ръст на продажбите на луксозни имоти за първото полугодие

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите,...

Continue reading

Join The Discussion

Privacy Policy Settings